Recensies 

Wie kunnen er nu beter vertellen over het verblijf in Villa Piedras Blancas dan onze eerdere gasten?

Hierbij even een berichtje om jullie te laten weten dat wij al twee weken enorm genieten in jullie prachtige villa. Heerlijk: een keuken die van alle gemakken is voorzien. De terrassen, de tuin, de jacuzzi: alles is super. Jammer dat we de eerste week veel bewolking hebben gehad. Gelukkig is er altijd wel ergens zon op La Palma. Vanaf vorige week vrijdag (toen de kinderen kwamen) is het hier prachtig weer.

Jurjen en Sita, januari 2020

We hebben een zeer goed verblijf gehad in Villa Piedras Blancas. Het is een uitstekende uitvalsbasis om heel het eiland te verkennen. Het huisje ligt vlak bij de grote weg en toch is het er aangenaam rustig. Makkelijk met restaurants en winkels zo vlak bij. Eerst nog enkele andere eilanden verkennen maar deze locatie houden we zeker in het achterhoofd. 

Maarten, december 2019

Een heel prettig verblijf en de ruimtes van alle gemakken voorzien. Zeker een verlangen voor een tweede bezoek van korte of lange duur.

Sandra, november 2019

Wij hebben het echt geweldig gehad op la Palma en in jullie heerlijke huis! We kunnen ons goed voorstellen dat jullie verliefd zijn geworden op het eiland.

Hans en Annemarie, oktober 2019

We zijn gearriveerd hoor in jullie fantastische huis. Wat een geweldige stek. We zullen vast en zeker gaan genieten hier...doen we nu al!

Karin en Bojan, juni 2019


 

grote eettafel in de tuin

Wij hebben genoten van onze vakantie op La Palma. Zo zeer zelfs, dat we zo snel mogelijk weer willen gaan. In de herfstvakantie zijn wij samen bijna een week te gast geweest in Villa Piedras Blancas. Dit huis voelt als een thuis. Hij is heerlijk ruim met een slaap-, bad- en woonkamer. Daarnaast een eethoek en een keuken, die van alle gemakken is voorzien.

Het is hier altijd lente met heerlijke temperaturen tussen de 20 en 25 graden. Door de wind van zee is het ondanks een ligging ter hoogte van Marokko nooit heet. Die breedteligging maakt wel dat de zon fel is en dat voel je dus niet. Goed smeren en dat is ook weer opgelost. Met deze temperaturen kun je er op uit trekken om dingen te doen. Het eiland heeft meer dan 1000 kilometer aan wandelpaden, maar rondritten maken over dit groene eiland met zijn prachtige rotsformaties kunnen we ook aanbevelen. Trek voor elk deel rustig een dag uit en dan heb je alleen nog maar rondgereden.

 

We hebben een absolute voorkeur voor een jacuzzi boven een zwembad ontwikkeld. Zo lekker warm en je kunt helemaal onder water zitten. Buiten kan de verlichting aan, maar ga vooral ook eens als het onbewolkt is van de sterrenhemel liggen genieten. Nergens zie je er in Europa zoveel als hier. Zo weinig licht- en luchtvervuiling.

Patrick en Filippine, oktober 2019